Så funkar det

Nedan finner du mer information om hur du bokar en studentbuss utav oss.

Hjälp

Så här går det till

Nedan förklarar vi steg för steg hur det hela går till - från bokning till studentdagen! Har du fortfarande funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Så här går det till

BOKA STUDENTBUSS GUIDE

1 Bokning av studentbuss

För att vara säker på att man får en studentbuss som passar efter ens önskemål bör man vara ute i god tid med bokningen. Bokningar börjar redan komma in på hösten.

 

Studentbuss bokas online via vår hemsida eller på telefon
Önskar ni boka en studentbuss fyller ni i bokningsformuläret här eller ringer till oss.

Är studentbussen tillgänglig skickar vi ett  digitalt kontrakt som efter signering garanterar er bokning.

 

Obs: Om det inte finns några studentbussar enligt ert önskemål sätter vi upp er på en väntelista. Vid återbud kontaktar vi er. En intresseanmälan försvinner aldrig ur vårt system och vi gör vårt yttersta för att alla som skickat in en intresseanmälan ska få sin önskade studentbuss.

2 Kontrakt & Delbetalning

Våra kontrakt skrivs endast på digitalt. I samband med  kontraktskrivningen går vi igenom alla detaljer och frågor ni kan tänkas ha angående studentbussar och er bokning. Efter påskrivet kontrakt skickar vi en faktura på 5000 kr som ska betalas inom 2-4 veckor. När fakturan är betald garanteras er bokning.

Obs: Tänk på att den som hyr studentbussen måste vara minst 18 år.

3 Slutbetalning

60 dagar efter påskrivet kontrakt ska resterande belopp betalas. Vid bokning efter 30:e mars betalar ni hela summan vid kontraktskrivnings-tillfället eller enligt en överenskommelse mellan 123 och er.

4 Tider & Platser

I samband med att kontrakt skrivits skall ni välja en avgångstid och upphämtningsplats för er studentbuss. Detta gör ni tillsammans med er ansvariga kontaktperson hos 123.

Tips: På mitt123 kan ni  logga in och se information rörande er bokning.

5 Bussfärden

Studentbussen kommer till upphämtningsplats
Bussen anländer till angiven upphämtningsplats enligt den tid och plats som överenskommits. Bussvärden kontaktar angiven kontaktperson när bussen är ca 15 min bort för att säkerställa att alla är på plats.  Musikutrustning och eventuell DJ finns redan med på bussen när den anländer.
Obs: Glasflaskor och godis inte är tillåtet på våra studentbussar. 

 

Bussvärd
En bussvärd måste vara med under hela färden. Bussvärd ingår alltid när ni bokar en studentbuss hos 123, detta för att ni ska känna er trygga under hela färden.

 

Avstigning
Avstigning kommer att ske på en förutbestämd plats i er stad t.ex. en parkeringsplats eller torg där ni lätt kan bli upphämtade. Glöm inte ta med er saker som ni haft med på bussfärden vi ansvarar inte för dessa efter avstigningen.
Ha inte med värdefulla ägodelar eller känsliga kläder under färden!

VÄLJ DIN STAD: