Säkerhet & Ansvar

Våra studentbussar följer Transportstyrelsens och Polisens krav, Läs mer om detta nedan.

Hjälp

SÄKERHET & ANSVAR

123Student har levererat säkra studentflak sedan 2005. P.g.a ändrade regler gällande studentflak erbjuder vi nu även studentbussar. För oss är säkerheten ombord det absolut viktigaste!

SÄKERHET & ANSVAR

VI BRYR OSS

Säkerhet

-Chauffören uppfyller körkortskrav och har lång erfarenhet av busskörningar

-Bussen åker med en högsta hastighet på 20 km/h

-Ni får inte vara fler på bussen än det antalet busspass ni fått

-En bussvärd ingår med varje bokning

-Man får inte stiga på eller av bussen samtidigt som den åker

-Det är strängt förbjudet att kasta saker från bussen

-Glasflaskor är förbjudna ombord på bussen

-Alkohol är inte tillåtet på bussen

 

Jourbil / Express Hjälp

När ni hyr en studentbuss hos oss kan ni alltid känna er 100% trygga! Vi har alltid en bussvärd / tekniker som finns med under hela färden. För att öka tryggheten ytterligare har vi alltid en Jourbil högst 20 minuter bort. Skulle något fel inträffa på finns vi alltid snabbt på plats för att åtgärda eventuella problem. Vi vet hur viktigt det är att allt ska fungera eftersom ni bara tar studenten en gång!

Bytesrätt

Du har alltid bytesrätt vilket innebär att du kan byta studentbuss till större eller mindre utan att det kostar dig något extra.*

*Om det finns tillgängligt

Garanterad Studentbuss

Vi har alltid flera studentbussar och tack vare detta kan vi alltid garantera en studentbuss även om något oväntat skulle inträffa.

Tillgängligt för alla

123Student skapar svensk studenttradition. För oss är det viktigt att alla som vill åka studentbuss får göra det. Vi hjälper gärna till ifall någon med funktionsnedsättning vill åka med på våra studentbussar. Kontakta oss för mer info.

MILJÖARBETE

Vi samarbetar med park & natur i vårt miljöarbete. För att minimera påverkan på natur och miljö sorterar vårt avfall och det som kan går till återvinning.

VÄLJ DIN STAD: