Exklusiva DJ:s Till flaket

Läs mer om våra dj:s genom att scroll ner.

Våra djs

Läs mer om våra DJ:S

123 jobbar med stans främsta DJ:s. Vi erbjuder även Göteborgs största utbud av Pioneer DJ-bänkar som är klubbstandard på alla nattklubbar. De flesta som bokar ett studentflak med DJ+DJ-Bänk gör det för att få ut maximalt utav studentflaket. Rådfråga oss gärna när ni bokar en DJ till ert studentflak.

Läs mer om våra DJ:S

Exklusiva DJ:S

SPELAR ENDAST FÖR 123STUDENT
DJ Alfa

DJ Alfa lever för Fransk-afrobeat, Afrotrap och Hiphop. Han tvekar inte en sekund på att bjuda på en dans. För DJ Alfa betyder showen allt. Efter att har turnerat i Sverige, Gambia, Senegal och Spanien och varit opening DJ till de största artisterna inom afrobeats och Afrotrap. MHD, Mr Eazi, Jizzle Det räcker med de namnen för att förstå.

DJ Alfa är en DJ som tar sig an vilken publik som helst runtom alla delar av världen och är alltid engagerad i sin publik. Från den minsta scenen till den största arenorna runt om i världen. Som DJ Alfa brukar säga numera. Ingen Dans ingen chans. No dance no chance.

SPELAR ENDAST FÖR 123STUDENT
DJ Shad

DJ Shad har snabbt etablerat sig som en av de hetaste DJ’s som spelar runt om i Göteborg just nu & han fortsätter att expandera stort inom Sverige!

DJ Shad har spelat i Sverige samt Europa. Han har spelat i Tjeckien, Tyskland & Polen. Han är välkänd och har spelat ihop med stora artister inom svenska hip hop artister såsom: Dani M, Ricky Rich, Adel, Blizzy, Sinan, Denz, Elias Abbas, Lani Mo, Abidaz, Ken Ring, för att nämna några få. Men även andra artister såsom Mendez, Panetoz & Ace Wilder som deltagit i Melodifestivalen bland annat!

När Dj Shad står bakom skivspelarna garanterar vi att dansgolvet kommer gunga till ordentligt! Med en grym blandning utav Hip Hop, Afrobeats & Dancehall och en hel del mashups, är det nästintill omöjligt att inte dansa när Dj Shad står för musiken!

detta ingår alltid

Montering av ljudpaketet, elverk (ström till ljudpaketet), samt AUX sladd där ni kopplar in er
ipod/mp3-spelare.

hyr ljudpaket
VÄLJ DIN STAD: